Безплатна доставка при поръчка над 180лв

Патриот България

Замяна и връщане

Ние, от Патриот България,  ползваме услугите на куриерска фирма “Еконт Експрес” и “СПИДИ”.
За  Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка, която бихте искали да върнете или замените трябва да е изпратена към нас с опция “Преглед и тест” за Ваша сметка, освен ако изрично не сме уточнили друго, поради несъответствие от наша страна.

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продукта да не е носен навън, а само пробван в домашни условия, оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас ще извършим замяна за предварително избрания модел/размер или ще върнем пълната му стойност. За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с безплатна опция “Преглед и тест преди плащане”. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че не Ви е по мярка или не сте удовлетворени, можете да го върнете веднага на куриера без да е нужно да плащате за него – покриват се единствено куриерските разходи.

Ако желаете да замените или върнете продукт, моля свържете се с нас според удобния за Вас начин на телефон 0895 43 97 79, напишете ни съобщение във Facebook страницата ни facebook.com/PatriotBG или на имейл info@patriotbg.com

Оставаме на Ваше разположение!