Безплатна доставка при поръчка над 180лв

Патриот България

Доставка и плащане

Ние, от Патриот България, се стремим към бързина и професионализъм при доставката на Вашите поръчки, затова ползваме услугите на куриерска фирма “Еконт Експрес” и “СПИДИ“.  

Доставяме до всяка точка на България в рамките на 2/3 работни дни. Може да получите пратката си до точно посочен от Вас адрес (независимо дали домашен или служебен) или до офис на “Еконт Експрес” в съответното населено място. Този срок може да бъде удължен по време на по-натоварени кампанийни периоди, национални празници или лоши метеорологични условия.

Цената на доставката до офис на Еконт е приблизително 5/6лв., а до Ваш личен адрес се оскъпява с до 2лв. Посочените цени са ориентировъчни.

Цената на доставката до офис на СПИДИ е приблизително 4.90лв., а до Ваш личен адрес се оскъпява с до 1,50лв. Посочените цени са ориентировъчни.

Разбира се, всеки клиент може да се възползва и от безплатна доставка за всички поръчки на стойност над 150лв.

За Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с опция “Преглед и тест”, без значение на каква стойност и от колко артикула се състои тя.

Плащането се извършва чрез наложен платеж (пощенски паричен превод – ППП) – заплаща се директно на куриера при доставката на стоката.