Безплатна доставка при поръчка над 180лв

Патриот България

За нас

КОИ СМЕ НИЕ 

PatriotBG.com – Вашият онлайн магазин за патриотични дрехи и аксесоари. Нашата история започна през 2016г. с една идея – да предложим на родолюбците начин да изразят себе си чрез стила си на обличане – дрехи с исторически мотиви, детайли и качество което липсваше до момента на българския пазар, за да могат ежедневно да показват своята любов към Родината.

Ние сме екип от отдадени професионалисти, които имат задачата да предоставят на Вас, нашите потребители, най-доброто обслужване – от професионални съвети до лесна поръчка, с експресна доставка. Тук ще намерите голямо разнообразие от тениски, суитшърти, блузи, шапки, панталони и аксесоари за всеки вкус и стил. Стараем се постоянно да се усъвършенстваме и да Ви изненадваме с нови, иновативни продукти.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Тя е съвсем семпла – да предоставим на българските потребители най-високото качество, оригинални, автентични дизайни върху комфортно изработени текстилни изделия. Всеки един наш продукт притежава индивидуално изготвен дизайн, прецизен избор на кройка и внимание до последния детайл. Вярваме, че артикулите трябва да се създават с идеята за перфектно първо впечатление, както и дълго и безпроблемно ползване в последствие – метод, който години наред доказано работи и кара клиентите ни да се връщат отново.

НАШАТА ЦЕЛ

Вие, нашите клиенти, сте нашият основен приоритет! Патриот България цени своите последователи и коректните отношения, затова и сайтът предлага богата гама продукти с гарантирано качество и доказан произход. Стараем се да Ви представим своите предложения така, че да направите Вашият избор бързо и лесно. За нас най-важно е Вие да получите качествена стока на цени без конкуренция, за това и продуктите ни са точно такива – 100% БЪЛГАРСКО производство. Богатият ни асортимент ще покрие нуждите Ви и ще задоволи високите Ви изисквания. Гарантираме, че в PatriotBG.com ще откриете най-добрите патриотични дрехи и аксесоари свързани с Родината ни.